Saturday, June 4, 2011

KASIH YANG SUCI


Bayaran boleh dibuat ke akaun:

MAYBANK
NO. AKAUN : 1628-5200-0195
PEMEGANG AKAUN : AMINAH MOHD YUSOF

Sila emel slip atau no. rujukan pembayaran, nama, alamat & no. telefon ke:

meen_zulaikha@yahoo.com

Bayaran untuk pembelian:

Semenanjung Malaysia : RM 19.90
Sabah/Sarawak : RM 22.90

Pengeposan:

Pos Laju : RM6.00/sebuah buku


***Penghantaran akan dibuat selepas pembayaran diterima

44 comments:

  1. still ade jual ag kew??? kalo ade saye nak beli..

    ReplyDelete
  2. still ada lg? nk cr kt bookstore takut x jumpa..

    ReplyDelete
  3. I My Me Mine, Nadia & Neanne.. utk pengetahuan anda bertiga, stok KYS masih ada lagi, tapi siapa cpt dia dptlah ya..

    ReplyDelete
  4. novel nie maseh dijual ker? nk order

    ReplyDelete
  5. harap2 dpt beli di kdai buku popular jusco cheras :) @ tesco kajang

    ReplyDelete
  6. saya nak order ni. harap-harap ada lagi yer.

    ReplyDelete
  7. salam.. still ade lg x novel ni.. i bank in skrg.. cane nk confirm??

    ReplyDelete
  8. stock ad lg x? esk sy bank in & emel.confirmation tru email la kn? tq

    ReplyDelete
  9. salam,
    ada stock lg x? sy pun serious buyer.
    tq

    ReplyDelete
  10. salam...still ade stok x???kalo ade sy nak

    ReplyDelete
  11. Buat masa ni stok masih ada. Ikut jer prosedur yg tertera. Bank in payment & emel slip pembayaran or ref.no. pada k.meen. Nyatakan sekali alamat & no. tel utk tujuan penghantaran novel melalui pos laju.

    ReplyDelete
  12. kak klu dah bank in memang leh dpt ker. klu dah abis stok cam ner ngan duit tu

    ReplyDelete
  13. salam..
    kak meen..

    novel still available ke?
    berminat nak beli nih kak..
    if still ade stok..
    nak terus bank in duit pada kak meen terus...


    saya dah add akak kat fb n pm akak also..
    saya tunggu respon akak...

    Tqvm kak meen

    ;)

    ReplyDelete
  14. Hi Sis am from Singapore am interested to purchase it direct from you buku "Kasih yang suci" ni can i know if you still have stock?

    Btw can post out to my niece address in jb no worries n can have it autograph by you too?

    My email address heizerlynn@hotmail.com

    ReplyDelete
  15. kak meen..saya nk order novel ni satu..pembayaran akan saya buat secepat mungkin..kalo ada lagi tolong inform yew supaya senang untuk membuat pembayaran..

    tq kak meen..

    ReplyDelete
  16. salam kak meen. saya fatihah. saya nak beli novel ni. berapa total saya kena bayar kt akak ek? thanks kak meen

    ReplyDelete
  17. Hi am interested to buy this book direct from you how do i go about? Masih ade stock lagi ker?
    Saya dari S'pore but i do have a niece tinggal di JB so postage melalui my niece jer no hal..
    am waiting for your favourable reply..

    ReplyDelete
  18. as salam..sy nak beli buku kasih yang suci.bape lama baru sampai yer..saya dok kat batu pahat, johor..buku tu rm 19.90 pos laju rm5 so kene bank in rm24.90 le eh?

    ReplyDelete
  19. kak.novel KYS ni still ada lg x?

    ReplyDelete
  20. slm kak lynnh nk satu novel KYS.ptg lynnh bank in kn duit

    ReplyDelete
  21. available lagi tak novel ni..?
    teringin nak beli..

    ReplyDelete
  22. askom..kak novel nie adew lg x??lau adew ecok sy bank in

    ReplyDelete
  23. klu nak bayar melalui online boleh tak?

    ReplyDelete
  24. serious jgk nk beli nih, klau buku ni ader lg pls email kt saya then trus sy bank in..nk sgt beli buku nih( umi_nabihah@yahoo.com ) ni email sy..plzzzz

    ReplyDelete
  25. As Salam.

    Saya berminat juga untuk membeli novel ini.
    Sila buat pengesahan terlebih dahulu stock sebelum sy bank in ea.
    Email sy : soharznita@hotmail.com

    Harap sgt. Terima kasih.

    ReplyDelete
  26. saya sudah bank in . 6 jun hari tu. dah post dah kan?

    ReplyDelete
  27. stok ade lg ker..klu ade nak beli

    ReplyDelete
  28. kalau dah bank in tapi stok dah habes , duit to cane ?

    ReplyDelete
  29. Novel ni masih ada stock lagi ker? Saya nak beli sangat2. Dah puas g cari kat kedai buku tp xde stock. Tq...

    ReplyDelete
  30. kak saya pun nk order 1, kalau dh ada saya bank in asap

    ReplyDelete
  31. sya juga berminat nk beli buku ini?ada stok lagi tak?

    ReplyDelete
  32. akak ada lagi tak stok..kkalo ada sila bgtahu....

    ReplyDelete
  33. salam... ada lagi x?? klu ada plz bgtau...

    ReplyDelete
  34. akak..boleh x terbitkan lagi novel ni...cetakan ke berapa pun x kisah..

    ReplyDelete
  35. Kpd sesiapa yg berminat utk m'dptkan KYS yg skrg sdg diulangcetak di kilang, sila emel k.meen di meen_zulaikha@yahoo.com

    ReplyDelete
  36. salam,

    ada lagi tak stok untuk novel kasih yang suci?

    ReplyDelete